Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

АДМІНІСТРАЦІЯ ТА КОЛЕКТИВ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВЕСЕЛІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» ВЕСЕЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЩИРО ВІТАЄ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВУ КІЯШКА ПЕТРА МИКОЛАЙОВИЧА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Дата: 02.02.2021 06:38
Кількість переглядів: 322

Фото без описуШановний Петре Миколайовичу, ми дуже вдячні Вам за небайдуже ставлення до проблем нашої галузі та колективу лікарні.

Завдяки Вашій небайдужій позиції, за час коли наш заклад перебуває у власності Веселівської громади, нам вдалося дуже багато зробити для укріплення матеріально-технічної бази закладу: закінчити ремонт хірургічного відділення та розпочати ремонт терапевтичного відділення, придбати сучасне резервне джерело автономного енергозабезпечення, встановити новий ліфт. Ми дуже цінуємо Ваше сприяння у надходженні гуманітарної допомоги з Німеччини (функціональних ліжок та інших меблів), придбанні  апарат ШВЛ та біохімічні аналізатори для лабораторії.

Нехай людська шана буде подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро! Зичимо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів!

       З глибокою повагою,  адміністрація та колектив комунального підприємства «Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Веселівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь