Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Дистанційне навчання в гуртках ПКЗ «БДЮТ»

Дата: 25.01.2021 10:39
Кількість переглядів: 777

Фото без описуПід час карантину  керівники гуртків позашкільного комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Веселівської селищної ради    проводили роботу з вихованцями дистанційно.

Адміністрація закладу та педагоги  відповідально підійшли до    організації  дистанційного навчання вихованців, вивчили  їх технічні можливості, опрацювали методичні рекомендації Міністерства освіти і науки щодо проведення дистанційного   навчання в позашкільних закладах.

Педагогами розроблено індивідуальні плани роботи та професійного розвитку. Дистанційне навчання  проводилось  відповідно до робочих навчальних планів. Керівники гуртків   розміщували  завдання,  схеми для вихованців гуртків  через   інтернет- ресурси (соц.мережі Viber, Facebook, Месендж).  Виконані завдання діти фотографували та відправляли у приватні повідомлення. Якщо ж діти не мали доступу до інтернету, тоді завдання та щоденні консультації надавалися дітям у телефонному режимі.

        Також проводились індивідуальні бесіди та консультації з батьками вихованців у телефонному режимі.  

      Педагоги під час  карантину не забували і про  свій професійний  розвиток   – це, перш за все, участь  у  онлайн-семінарах, конференціях,  вебінарах на платформі Всеосвіта  («Ефективна та зручна організація дистанційного навчання за допомогою інноваційних тестів»,  «Хочу провести ідеальний урок або як інтегрувати інноваційні методики викладання в освітній процес), розробка занять («Природа в українській народній творчості», «Традиційні та сучасні рушники», «Гаптування овочевих культур», «Особливості застосування мозаїки при виготовленні прикрас»), майстер-класів («Виготовлення з фетру «Янгола-охоронця», «Виготовлення оберегу до дня соборності України», «Зимові розваги»,  «Виготовлення планера «Скіф») та сценаріїв.   

      Шановні батьки! Дякуємо за вашу допомогу і підтримку в організації дистанційної роботи з вихованцями!

 Нагадуємо, що з понеділка 25 січня 2021 р. відновлюється заняття в гуртках  ПКЗ «БДЮТ» в очному режимі з  дотримання  всіх протиепідемічних заходів!

Директор  Л. Дубіна

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь