A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ОГОЛОШЕННЯ.

Дата: 22.01.2021 08:16
Кількість переглядів: 619

Фото без описуПовідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель.

 

Веселівською селищною радою,  згідно Закону України «Про публічні закупівлі»( в редакції Закону № 114-IX від 19.09.2019р.), розпочата  переговорна процедура  із індифікатором закупівлі ДК 021:2015  64210000-1 «Послуги телефонного зв’язку та передачі даних» на суму 62744,88 грн. з ПДВ для забезпечення безперебійної роботи установи.

Вищевказана сума затверджена Кошторисом на 2021 рік.

Переговорна процедура проводиться з державним підприємством «Українські спеціальні системи». Відповідно до Закону України «Про національну систему конфіденційного зв’язку», ПКМУ №1519 від 11.10.2002р «Про затвердження Порядку надання послуг конфіденційного зв'язку органам державної влади та органам місцевого самоврядування, державним підприємствам, установам та організаціям», з метою обміну інформацією з обмеженим доступом, здійснюються заходи щодо проведення закупівлі послуг організації каналів зв'язку для ЦНАП що включає в себе створення комплексної системи захисту інформації для ЦНАП  Веселівської селищної ради (відповідно до коду 64210000-1 Національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» (організація каналів зв'язку для ЦНАП)). Послуги з організації каналів зв’язку це послуги конфіденційного зв’язку в мережі Національної системи у НСКЗ з наданням в користування захищених цифрових каналів зв’язку для захищеної телекомунікаційної мережі державної міграційної служби. Зазначені канали будуть використовуватися для передачі службової інформації та інформації про особу, які відповідно до Законів України «Про захист персональних даних» та «Про інформацію» за режимом доступу є конфіденційною інформацією.
Відповідно до Закону України «Про національну систему конфіденційного зв’язку» НСКЗ є сукупністю спеціальних телекомунікаційних систем (мереж) подвійного призначення, які за допомогою криптографічних та/або технічних засобів забезпечують обмін конфіденційною інформацією. Відповідно до Положення про спеціальну інформаційно-телекомунікаційну систему органів виконавчої влади, затвердженого наказом Адміністрації Держспецзв’язку від 18.09.2017 року №110/ДСК (зареєстровано у міністерстві юстиції України 11.10.2017 року за №1156/31124), безпосередні функції з надання послуг конфіденційного зв’язку суб’єкта СІТС НСКЗ (державні органи, органи місцевого самоврядування, державні підприємства, установи та організації) організації заходів із забезпечення функціонування, розвитку, використання та захисту інформації в СІТС НСКЗ виконує державне підприємство «Українські спеціальні системи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь