A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання селищного голови Петра Кіяшка з Новим роком

Дата: 30.12.2020 14:21
Кількість переглядів: 460

Фото без описуШановні мешканці та гості Веселівської громади! Від усього серця вітаю Вас з Новим 2021 роком!

    Це свято ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже підіймаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі. У цьому, напевно, своєрідний сенс новорічних свят. Водночас, ми прискіпливо оцінюємо прожитий рік, і кожен визначає рівень його значимості по-своєму.

         Нам є, що пригадати. За п'ять років роботи Веселівська об’єднана територіальна громада змогла зробити більше, ніж за десяток попередніх років незалежності держави. Роки в громаді стали по-справжньому великим поштовхом для розвитку нашої території та початком реалізації багатьох масштабних проєктів: це і реконструкція-утеплення фасаду будівлі КЗ "Веселівська районна різнопрофільна гімназія" Веселівської селищної ради, і шкільна майстерня-студія «Стиль Веселе», і  школа мистецтв «Країна мрій», і студія образотворчого мистецтва «Палітра» на базі  КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2», введено в експлуатацію три шкільні теплиці «Еколайн» у КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» (2 теплиці) та КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» (1 теплиця), облаштовано спортивні майданчики із штучним покриттям на базі КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2», КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія». Укріплена матеріально-технічна база медичних закладів нашої громади, а це: придбані за рахунок державної субвенції чотири медичні автомобілі, якими користуються сімейні лікарі. У КП " Веселівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Веселівської селищної ради зроблено капітальний ремонт хірургічного відділення, закінчується капітальний ремонт терапевтичного відділення, кабінетів нарколога, ЕКГ, психіатра, травматолога, ординаторської ПДВ, бухгалтерії, палати підвищеної комфортності у інфекційному відділенні. Оновлено центральний фасад будівлі лікарні та пандус,  відкрито кабінет жіночої консультації у пологовому відділенні, замінено ліфт, відкрито бактеріологічну лабораторію, від благодійних організацій отримано медичні спеціалізовані меблі, а також карету швидкої допомоги.

         За підтримки Програми “U-LEAD  з Європою” в нашій громаді успішно працює Центр надання адміністративних послуг. Він обслуговує не лише жителів Веселівської громади, а й весь район.

         Також успішно реалізовано проєкт "Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями"GIZ, створено чотири добровільні пожежні охорони на території громади, за допомогою проєкту між­народної технічної допомоги придбано 40 компле­ктів спецодягу, отримано пожежний автомобіль FORD та спеціалізоване обладнання на суму 4,5 млн. грн.

         У 2019 році, завдяки співпраці між Веселівської громадою (Україна) та гміною Котунь (Польша), отримано ще 2 пожежних автомобілі.

         Завдяки співпраці з Громадською організацією «Волошкове поле» реалізовано проєкт «Інноваційні рішення для підйому води за допомогою сонячної енергії». На ВНС № 3 змонтовано сонячну електростанцію потужністю 20 кВт.

         Щоб всі мешканці громади були в курсі, що відбувається в громаді ми відкрили власну радіостанцію “Веселе ФМ”.

Дякую за підтримку та співпрацю всім, хто покращує життя мешканців нашої громади.

         Ми проводжаємо старий 2020 рік! Можливо, це був не той рік, коли ми отримали все, про що мріяли, але це був рік, який навчив нас цінувати все те, що ми маємо.

         У цьому році, у зв'язку із загостренням пандемії COVID-19 ми не зможемо, як завжди, дружньо святкувати Новий рік на центральній площі селища.  

Але Новий рік - традиційно родинне свято. Нехай це свято стане початком нового успішного року, який буде для нас щедрим на добрі справи та здобутки. Нехай Новий рік стане роком добрих змін, наповнить серце вірою у здійснення усіх мрій і задумів!

 

         З повагою селищний голова    ПЕТРО КІЯШКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь