Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Акція «Тепло людських сердець»

Дата: 10.12.2020 08:40
Кількість переглядів: 328

Фото без описуЛюдська доброта не має кордонів; у співчуття і співпереживання відсутні обмеження. Це довела Гніденко Ірина Вікторівна, заступник директора запорізької громадської організації «Християнська місія «Нове життя». 

 

З метою підтримки сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, 8 грудня 2020 року благодійники надали гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття, декількох подарункових наборів для дітей та набори для творчості. Для отримання допомоги були запрошені молоді сім’ї з дітьми, які перебувають на обліку відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради. Вдячні батьки та щасливі діти поверталися до своїх домівок не тільки з подаруночками, а й зігріті теплом людської душі.

Надаючи допомогу, благодійники надають не просто матеріальні цінності, а дарують радість  та надію на краще життя. Тому хочеться щиро подякувати пані Ірині та ГО «Християнська місія «Нове життя» за підтримку та чуйні серця. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

Особи та молоді сім’ї з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, можуть отримати адресну допомогу за адресою: смт. Веселе, вул. Пушкіна, 28 або за телефоном: 2-11-54. Кожної середи з 9:00 до 12:00 працює Банк одягу для отримання вище вказаної допомоги.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь