A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2»: п’ять років впевнених змін щодо створення сучасного освітнього простору

Дата: 16.10.2020 08:16
Кількість переглядів: 343

Фото без описуП’ять років тому навчальні заклади смт. Веселе перейшли у підпорядкування новоствореної ОТГ. Ми відчули реальні позитивні зміни у ставленні влади до питань освіти і виховання дітей, суттєве оновлення матеріально-технічної бази.

Сьогодні можемо говорити про створені сучасні комфортні умови для якісного навчання дітей у громаді. Маємо високі результати. Це перемоги учнів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах,творчих конкурсах, МАН,  високий рейтинг ЗНО (29 місце з 256 закладів освіти області), 200 балів з біології.

У кожного навчального закладу свій шлях розвитку. Наш пріоритет - реалізація проектної діяльності, що дає можливість розвитку освітніх, здоров’язберігаючих, енергозберігаючих технологій. Чому саме проектна діяльність? Ми розуміємо, що тільки залучивши кошти державного, місцевого бюджетів, грантів, програм можна реалізувати ідеї. Це нелегкий шлях, бо підготовка та захист проектів потребує багато додаткових знань, сил, часу. Але головне-результат.

З 2016 по 2020 роки нашим колективом за підтримки голови громади П. Кіяшка, депутатів, відділу освіти, батьків, ТОВ «Будівельник- 2000», керівників фермерських господарств, підприємств було реалізовано такі проекти та програми: «Виконання енергозберігаючих заходів: утеплення фасаду» (298.000 грн.), «Капітальний ремонт спортивного майданчика зі штучним покриттям» (729.800 грн), «Капітальний ремонт котельні» (1.156.00 грн), «Придбання обладнання для шкільної їдальні » (168.000 грн.), соціальні проекти «Країна мрій», «Швейна майстерня студія «Стиль Веселе» (268 тис. грн.), «Капітальний ремонт ресурсної кімнати» (248.515 грн.), «Капітальний ремонт приміщення медіатеки», (268.000 грн.), «Сучасний освітній заклад-крок до успішної громади» (123.468 грн.), «Придбання україномовних дидактичних матеріалів для кабінетів природничо-математичних предметів, кабінету української мови та літератури» (211.968 грн.), «Нова українська школа» (327.459 грн.).

Все що зроблено-це вже історія. Можна сказати, що деякі наші мрії здійснилися. У нашого колективу ще багато планів на майбутнє: завершення утеплення фасаду школи, капітальний ремонт прибудови, даху, модернізація опалювальної мережі, улаштування шкільного парку відпочинку «Vesele land»…

Ми знаємо головне, що тільки спроможна громада зможе реалізувати наші мрії. То ж рухаймося до успіху разом!

Л.Нестеренко, керівник КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2» 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь