Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Осінь – це тепла старість життя…

Дата: 01.10.2020 11:30
Кількість переглядів: 378

Фото без описуСаме у перший місяць жовтня у всьому світі вшановують людей, які стали  на поріг життєвої осені, людей похилого віку, а в Україні ще й ветеранів.

 

       Цей день – не лише слушна нагода пильніше придивитися до проблем найстарших представників громади, а й можливість для кожного згадати нашу історію, вшанувати людей елегантного віку і ветеранів – тих, хто найбільше потребує допомоги та уваги від нас з вами.

  Напередодні свята комунальною установою «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради  проведено благодійну акцію «Промінь доброти» до якої активно долучилися підприємці та фермери нашої громади. Завдяки наданій спонсорській допомозі були сформовані продуктові пакети для 94 підопічних Центру соціальних послуг. Висловлюємо щиру подяку керівникам підприємств та господарств, підприємцям, які долучилися до благодійної справи.  Добро та щедрість Ваших сердець повернеться сторицею, а Ваша громадська позиція нехай слугує прикладом для всієї громади району.

 У день свята соціальні робітники Центру на чолі з директором установи Жигірь Г.І. відвідали ветеранів війни, людей похилого віку за місцем їх проживання, привітали зі святом, побажали міцного здоров'я, благополуччя, великого людського щастя та вручили  продуктові набори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь