Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ, ПРИСВЯЧЕНИЙ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДНЮ ВЕТЕРАНА.

Дата: 01.10.2020 16:29
Кількість переглядів: 723

Фото без описуДень літньої людини - це добре та світле свято, коли вшановують представників старшого покоління. Його організовують на захист прав літніх людей, щоб нагадувати суспільству про їх важливу роль і про те, що вони потребують нашої допомоги та підтримки. 

1 жовтня 2020 року в Будинку культури і дозвілля Веселівської селищної ради, з дотриманням всіх санітарних та протиепідемічних заходів, відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку та Дню ветерана, в якому взяли участь селищний голова Петро Кіяшко, голова ГО "Рада ветерайів" Алла Пелікан, голова ГО "Рада старійшин" Анатолій Баша, член виконавчого комітету селищної ради Василь Козаченко. Вони звернулися із привітальними словами до головних учасників дійства – поважних людей нашої громади, за плечима яких – чималий життєвий досвід. Тепло привітали зі святом старше покоління та побажали їм міцного здоров’я, довголіття, добра і залишатись в душі та серці завжди молодими, бадьорими і веселими. 

Насичена і різноманітна концертна програма знайшла відгук у серцях усіх присутніх в залі, кожен глядач відчув гармонію між сценою і залом. Гучними оплесками глядачі зустрічали виступи: духового оркестру, вокальних колективів “Калинонька”, "Горлиця", “Водограй” с. Піскошине, талановитих співаків нашого краю: М. Самойленко, В. Тимочко, С. Ярьоменко, Н. Мошенська, Л. Ізвьосткіна, В. Плакса, В. Шевчук, дуету  І. Ємець та В. Демиденко, хореографічного колективу танцювальної студії "Атмосфера", вихованцям дитячої мистецької школи.

Святковий концерт пройшов на високій ноті позитиву, подарувавши усім присутнім море емоцій та задоволення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь