Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Обласна дитяча футзальна ліга

Дата: 30.09.2020 10:35
Кількість переглядів: 296

Фото без описуЗ 17 листопада 2019 року і по 27 вересня 2020 року в місті Енергодар проходив обласний чемпіонат з футзалу серед команд дітей 2009 - 2010 р.н та юнаків 2005 - 2006 р.н.

 Наші хлопці брали участь двома командами, і малюками, і юнаками. В результаті дуже захоплюючої боротьби наші юнаки 2005 - 2006 р.н з 10 команд, які були в основному всі з міст Запорізької області,  зайняли 2 місце набравши однакову кількість очок з переможцями чемпіонату "Таврією" м Василівка, але поступилися лише по різниці забитих і пропущених м'ячів в особистих зустрічах.

 Малюки 2009 - 2010 р.н з 15 команд посіли 8 місце. (Для наших дітей це були перші серйозні змагання, як то кажуть, бойове хрещення !!) у них ще все попереду! Вітаємо наших футболістів, батьків, і всіх тих хто за нас вболівав і переживав, а також тренера команди Мірошника Руслана і Президента клубу Васьковского Руслана з відмінними результатами і з заслуженими Медалями.

Сергій Михальчук 06 -05 р.н став кращим захисником чемпіонату,  Олег Овсянко 06-05 р.н і Микита Богомолов 09-10 стали кращими гравцями в своїх командах. Молодці хлопці так тримати! Велика подяка організаторам турніру, а саме Черненко Ігорю Івановичу за відмінну організацію і за шикарні нагороди! Все було на високому рівні. Ну і звичайно найбільше спасибі тим людям без яких наші дітки не змогли б взяти участь в цьому чемпіонаті, людям яким здоров'я наших дітей на першому місці, які для цього ні шкодують нічого! Президенту клубу Васьковскому Руслану Анатолійовичу і Богомолову Анатолію Вікторовичу за величезний фінансовий внесок і розвиток футболу в нашому краї.

 

Спеціаліст з питань молоді та спорту                                                      М.Козюра



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь