A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Участь у тренінгу "Нова українська школа"

Дата: 17.02.2018 16:57
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

14-15 лютого 7 вчителів початкових класів закладів освіти Веселівської селищної ради взяли участь у тренінгу «Нова українська школа», який проходив на базі Василівської гімназії «Сузір'я». До складу команди  від Веселівської ОТГ увійшли: Іванченко Н.Я., Бодрова Н.М., Назарова Г.М., Пенязь Т.В., Помозова О.М., Романенко Н.Л., Шершньова Т.Г. та заступник директора з навчально-виховної роботи  КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Поляков В.С.  

Завдяки спільній роботі педагогів та тренера-викладача Разієвської Жанни Володимирівни вчителі в цікавій, інтерактивній формі мали змогу опанувати основні положення Концепції Нової української школи та особливостей організації освітнього процесу в 1-х класах з 1 вересня 2018 року.

Для себе учасники вирішили ряд питань щодо вимог до сучасного закладу освіти та  створення комфортних умов для навчання і виховання дітей, сучасного вчителя та його ролі в освітньому процесі, сучасного суспільства до випускника школи;

Тренінг відбувся у дружній, творчій атмосфері. Вчителі громади продемонстрували знання Концепції Нової української школи, нових підходів в організації освітнього процесу, психологічних особливостей дітей та сучасних педагогічних технологій і методик.

Учасники тренінгу від Веселівської ОТГ висловлюють щиру подяку за високий рівень організації, створення комфортних умов роботи адміністрації Василівської гімназії «Сузір'я», особливо тренеру Разієвській Жанні Володимирівні, та з нетерпінням чекають наступного етапу тренінгових заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь