A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Ефективна комунікація між владою та громадськістю – запорука вирішення проблем громади!

Дата: 13.06.2017 16:54
Кількість переглядів: 781

Фото без опису9 червня у Веселівській селищній раді відбувся навчальний семінар «Відкрите місто»: комунікація для змін в громаді», в якому участь взяли громадські активісти та місцеві жінки-депутати.

Нагадуємо, що Веселівська ОТГ у грудні минулого року підключилася до платформи "Відкрите місто" http://opencity.in.ua/, тому кожен житель громади може розмістити інформацію на сайт про проблеми, корисні об'єкти.

Крім того, завдяки цій платформі кожен депутат селищної ради може оперативно дізнаватися про проблеми своїх виборців та швидко вирішувати ці проблеми, вказавши межі свого округу при реєстрації, а громадські активісти можуть звернутися до депутатів у будь-який час у зручний спосіб.

Команда проекту – керівник Тамара Огородова, тренер-консультант Оксана Дроздовська, модератор платформи Ія Ланіна – вислювлює подяку за співпрацю голові Веселівської селищної ради Петру Кіяшку, заступнику голови Олексію Дяченко, жінкам-депутатам за активну взаємодію та співпрацю.

Проект «Відкриті громади – забезпечення ефективної комунікації в розвитку громад Запорізької області» виконується Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» у партнерстві з Воскресенською сільською радою, здійснюється Фондом Східна Європа в рамках програми «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади» за рахунок коштів, наданих Фондом Ч.С.Мотта (США).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь