A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У Малій Михайлівці відзначили День молоді та День Конституції України

Дата: 29.06.2017 16:50
Кількість переглядів: 725

Фото без описуЗ нагоди Дня Конституції України в актовому залі адміністративної будівлі Малої Михайлівки відбулася бесіда за круглим столом, під час якої зі святом усіх присутніх привітав староста села Віталій Деркач.

А працівник культури Галина Скачок та бібліотекар Тетяна Шквиря розповіли про основи українського державотворення та закладення підвалин Основного Закону.

Також у заході взяли участь заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Веселівської ОТГ Ілона Бабаніна, директор КУ «Культурно-мистецький центр» Роман Плетінь та представники волентерської організації.

Ілона Вадимівна привітала усіх зі святом та вручила грамоту селищного голови та селищної ради, матері учасника АТО Анатолія Григор’єва.

На завершення зустрічі учасники заходу поклали квіти на могилу загиблого воїна АТО Володимира Дубініна. Вшанували пам’ять про Героя України хвилиною мовчання. Мати загиблого Володимира Валентина Анатоліївна подякувала усім присутнім за те, що  її сина пам’ятають.

Святкування державного свята продовжилось о 16 годині. Мешканці села взяли участь в  тематичному заході «Основа життя – мій закон основний», під час якого дитячий колектив «Наше майбутнє» розповів докладніше про свято, про найголовніші символи нашої держави. Також школярі розповідали вірші, виконували українські пісні та танцювали патріотичні танці. В кінці свята діти отримали сувенірні подарунки.

Святковий день завершився дискотекою для молоді, під час якої присутні привітали випускників Маломихайлівської школи та вручили їм пам’ятні подарунки. Дякую за привітання одинадцятикласники виконали запальний флешмоб. Вечір відпочинку продовжився веселими конкурсами і розважальними іграми.

 

Галина Скачок,

    працівник культури с. Мала Михайлівка



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь