A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Участь Веселівської селищної  територіальної громади у проекті «Підтримка розвитку громади  з середини»

Дата: 31.03.2016 16:49
Кількість переглядів: 840

Участь Веселівської селищної  територіальної громади у проекті

«Підтримка розвитку громади  з середини»

     Проект «Підтримка розвитку громади зсередини» який здійснюється Українським інститутом міжнародної політики у партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в рамках проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) . Проект створює форум для передання знань та навичок з організаційного розвитку та інституційної спроможності громад, інклюзивного способу вироблення пріоритетів місцевої політики та їх пізнішу реалізацію у партнерстві місцевої влади та громадських ініціатив та середовищ, застосування методів проектного менеджменту у роботі міст районного та обласного значення та новостворених об’єднаних територіальних громад.

     В Запорізькій області Українським Інститутом Міжнародної Політики в рамках реалізації проекту «Підтримка розвитку громади зсередини» було проведено триденне навчання під час якого представники місцевої влади, органів місцевого самоврядування, громадські організацій мали можливість в групах сформувати проблему та за допомогою професійних «коуч» визначити та написати покроковий план її реалізації який мав стати повноцінним проектом. Представниками Веселівської об’єднаної  територіальної громади було розроблено та представлено інноваційний енергозберігаючий проект «Енергоефективна громада».

   Метою проекту являється впровадження енергозберігаючих заходів шляхом переоснащення та заміни енергоємного обладнання, та встановлення лінії по виробництву альтернативних видів палива (брикетів) з відновувальної сировини, що в свою чергу створює нові робочі місця, дає поштовх до переводу котелень об’єктів соціально-культурної сфери з твердого палива на альтернативне екологічно чистіше, що в свою чергу забезпечує економію бюджетних коштів. Результатом плідної співпраці стало отримання нашими спеціалістами відповідних сертифікатів.

   Як зазначив Голова Правління УІМП Ростислав Томенчук після завершення тренінгово-навчального компоненту проекту буде визначено 18 місцевих ініціатив у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях, розроблених найбільш активними робочими групами за консультування експертів проекту, яким буде надана подальша підтримка із реалізації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь