A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Перемога – це вже традиція: команда Маломихайлівської школи стала срібним призером обласних змагань, присвячених 500-річчю з дня народження Дмитра Байди-Вишневецького

Дата: 20.04.2017 16:44
Кількість переглядів: 601

Фото без опису11-13 квітня 2017 року у Запоріжжі Департаментом освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, Національним заповідником «Хортиця» проводився VIІІ обласний етнолого-історичний зліт учнівської молоді «Дослідники минулого».

 

У зльоті взяли участь 11 команд із Бердянська, Василівки, Енергодара, Мелітополя, Запоріжжя; з Веселівського, Вільнянського, Кам’янсько-Дніпровського, Мелітопольського районів області.

Команда КЗ «Маломихайлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» «Веселка» у складі 9 учнів (Троц Євген, Теодор Настя, Товстенко Вадим, Селівончик Євген, Корчієва Аміна, Вестернічан Віолетта, Грунська Ніна, Ковтун Микола, Безмельцев Андрій) третій рік поспіль є учасником даних змагань. В обласних командних турнірах будь-якого напрямку посісти високе місце для шкіл з невеликих районів вкрай важко. Рецепт успішної участі в обласних командних змаганнях нам відомий – потрібно готуватися як КОМАНДА.

За три роки зібрано повний комплект призових місць.

2015 – ІІІ місце, 2016 – І місце, 2017 – ІІ місце. Останній місяць для учнів та вчителів школи був дуже напруженим. Районні змагання ДЮПР, КВК, «Таланти твої, Запорізький краю»… Навантаження випало в основному на одних і тих самих учнів. Коли було важко, спрацьовував принцип команди. Федоровій Оксані Миколаївні, яка готувала всю творчу частину конкурсів, допомагала шкільний філолог Терещенко Ольга Іванівна.

Пальне для поїздки команди на змагання виділив депутат районної ради Кучерков С.Г. Кожної хвилини готові були прийти на допомогу батьки учнів на чолі з головою Ради школи Безмельцевою З.А.

Нашій команді разом з іншими учасниками довелось пройти кілька конкурсних випробувань:

  • театралізований конкурс «Візитка команди» (найкраще представила себе команда юних краєзнавців «Веселка» КЗ «Маломихайлівська ЗОШ І-ІІІ ст.» Веселівської селищної ради;
  • конкурс-змагання «Туристична естафета» (ІІ місце);
  • контрольний етнолого-історичний маршрут (команди показали рівень теоретичної та практичної підготовки з історичного краєзнавства, ІІ місце);
  • конкурс-шоу «Історико-культурна реконструкція» (команди у театралізованій формі представили реконструкцію історичних подій та етнологічних обрядів. І місце);
  • конкурс української народної пісні (команди продемонстрували майстерність та оригінальність виконання . І місце).

У командному заліку історичного напрямку команда «Веселка» КЗ «Маломихайлівська ЗОШ І – IІІ ст.» Веселівської селищної ради (кер. Федоров О.В., Федорова О.М.) посіла ІІ місце.

Особливі слова подяки хочеться висловити нашим одинадцятикласникам. За роки навчання в школі вони брали участь у десятках різноманітних районних та обласних конкурсах. Здобували перемоги і на Всеукраїнському рівні (Театр моди «Попелюшка – 2014»). Ми сподіваємось, що нинішні випускники пройшли таку школу змагань, яка обов’язково допоможе їм у майбутньому.

13 квітня на території т/б «Дніпрянка» КЗ «Центр туризму» ЗОР завершився VІІІ обласний етнолого-історичний зліт учнівської молоді «Дослідники минулого» урочистим нагородженням переможців грамотами Запорізького обласного центру туризму та краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді.

Адміністрація закладу дякує народному депутату України Сергію Васильовичу Валентирову за підтримку команди КЗ «Маломихайлівська ЗОШ І – ІІІ ст.» у даних змаганнях.

О.В. Федоров,

учитель історії, директор КЗ «Маломихайлівська

ЗОШ І-ІІІ ступенів» Веселівської селищної ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь