A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ГОЛОВИ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ РДА ТА ДЕПУТАТСЬКОГО КОРПУСУ РАЙОННОЇ РАДИ

Дата: 19.04.2017 16:38
Кількість переглядів: 756

Фото без описуВ березні поточного року Веселівська об’єднана територіальна громада здобула перемогу поміж 11 учасників Запорізької області в Проекті «U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» - Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» (початкова фаза), що фінансується Європейським Союзом та реалізується компанією SKL International на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida),  в особі Håkan Gustafsson.

Мета проекту не лише створення сучасного Центру надання адміністративних послуг в районному центрі Веселівського району – смт Веселе, а й зміна підходу до якості та системи надання адміністративних послуг громадянам, що полягає у принципі зосередження всієї інформації про особу в ЦНАПі. Як наслідок – відсутність бюрократії, на що іноземні партнери готові виділити 1,5 млн. грн.

Проект не обмежується естетичним облаштуванням ЦНАПу, але й передбачає придбання всього необхідного програмного забезпечення для оперативного обміну інформації між адміністраторами для досягнення максимального результату – отримання якісних послуг громадянами.

Створення ЦНАПу – це перспектива на майбутнє для всіх ОТГ району, оскільки придбання, наприклад, програмного забезпечення для реєстрації місця проживання громадян коштує близько 150 тис. грн. та 7 тис. грн. щомісячно за користування системою, а це фінансово важко для бюджетів маленьких ОТГ.

При належній та конструктивній взаємодії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування сьогодні буде закладено фундамент стабільності для наших громадян.

12 березня під час візиту менеджерів проекту, які, до речі,  мають статус національних експертів з питань надання адміністративних послуг, було зазначено, що єдине перспективне та зручне для населення місце для розташування ЦНАПу – на першому поверсі адміністративної будівлі Веселівської районної ради, адже саме там відбувається діалог між владою та народом.

Веселівська селищна рада звертається до депутатів Веселівської районної ради, яким виборці довірили право представляти та захищати свої інтереси, з проханням якнайшвидше розглянути та затвердити на сесії районної ради питання передачі у довгострокову оренду або постійне користування частини приміщення на першому поверсі у лівому крилі, що знаходиться за адресою: Запорізька область, Веселівський район, смт Веселе, вул. Центральна, буд. 136 для створення районного Центру надання адміністративних послуг.

Час для вирішенні даного питання обмежений – до 25.04.2017 року. Негативне рішення призведе до виключення нашої території з учасників проекту, а позитивне вирішення питання, без сумніву – запорука якості життя наших мешканців.

З повагою,

голова Веселівської ОТГ Петро Кіяшко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь