A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Широківські дітлахи відвідують табір денного перебування «Дружба»

Дата: 31.05.2017 16:37
Кількість переглядів: 570

29 травня в КЗ «Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбулося урочисте відкриття табору денного відпочинку «Дружба». Діти підіймали прапор табору, розповідали вірші, співали пісні, танцювали. Після обіду їх чекав гарний та смачний торт, з любов’ю приготовлений шкільним кухарем Фесенко Л.М.

Фото без опису

14 днів учні початкових класів будуть під пильним доглядом досвідчених вчителів початкових класів. До послуг дітей – шкільний автобус, на якому школярі вже здійснили поїздку на навчальні екскурсії до смт Веселе. А попереду їх чекають цікаві екскурсії до табору «Лісова пісня» та на страусину ферму. Смачними сніданками та обідами завжди готова нагодувати шкільний кухар Людмила Михайлівна. Вчитель англійської мови Федорченко Єлизавета Павлівна в ігровій формі буде проводити заняття з англійської мови.

Табір «Дружба» працюватиме за спеціально складеним вчителями планом, до якого увійшли екскурсії до сільської бібліотеки, парку с.Менчикури, на елеватор, до пожежної частини смт Веселе, до краєзнавчого музею, екскурсії стежками рідного села, на аеродром, підприємства, де працюють батьки учнів. Директор Широківського БК Мінакова Т.М. гостинно запросить малюків на святкові дискотеки, розважальні програми та до «Світлиці». Завідувачка сільської бібліотеки Матієшина С.Г. проведе цікаві заходи для маленьких читачів та ознайомить з новинками дитячої літератури.

«Творча майстерня» буде працювати під керівництвом вчителя початкових класів Шершньової Т.Г. конкурсно-розважальну програму «Нумо, хлопці» проведе Савчук С.Г. Зюзіна О.С. готова провести конкурс гумористичних оповідань «Веселі брехунці».

Кожного дня діти грають в рухливі ігри, беруть участь в спортивних естафетах. Для цього є спортивний інвентар, який подарував нашим дітям депутат районної ради та член виконавчого комітету Рудський С.В.

До послуг дітей також кабінет інформатики з сучасними комп’ютерами, проектором та телевізором.

Адміністрація КЗ «Широківська ЗОШ І – ІІІ ст.»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь