A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Делегація Веселівської ОТГ вивчала досвід колег з міста Дубно та Дубенського району

Дата: 07.02.2017 16:36
Кількість переглядів: 719

Фото без описуЗ 03 по 05 лютого відбулась робоча поїздка делегації Веселівської ОТГ у місто Дубно (Ровенська обл.) в рамках налагодження співпраці між об’єднаними територіальними громадами.

У складі делегації на Дубенщині побували селищний голова Петро Кіяшко, секретар ради Раїса Стогній, депутат селищної ради та голова постійної освітньої комісії Людмила Нестеренко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Дундук та директор КУ «Культурно-мистецький центр» Роман Плетінь, які зустрілися з керівниками райдержадміністрації та районної ради Дубенського району та представниками Седлецького повіту (Польща).

Фото без описуПід час візиту представники нашої та польської громад мали змогу ознайомитись з найкращими напрацюваннями освітньої та культурної галузі Дубенщини. Гостей щиро і привітно зустрічали в Семидубському аграрному ліцеї, Мирогощанському будинку-інтернаті, Варковицькому НВК, будинку культури с. Рачин. Крім того, цікавими і змістовними для гостей були відвідування підприємства «Ізотерм-С», Дубенського замку та об’єктів соціальної сфери Смизької ОТГ.

Фото без описуЗустріч завершилась презентацією Дубенського району, після якої наш селищний голова подякував господарям за теплий прийом і зазначив, що вже зроблено перші кроки для такої важливої співпраці між громадами.

Наступним кроком на цьому шляху стане відпочинок учнів загальноосвітніх навчальних закладів нашої громади у Польщі та співпраця між закладами освіти і культури громад. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь