A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Інформація про прийняття рішення щодо роботи з інтерактивною платформою "Відкрите місто"

Дата: 27.12.2016 16:23
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

У кінці минулого тижня, 22 грудня, на засіданні виконавчого комітету селищної ради було затверджено порядок роботи з інтерактивною платформою «Відкрите місто» www.opencity.in.ua у Веселівській ОТГ.

 

 

 

Також було визначено комунальні підприємства та організації, які вирішуватимуть конкретні проблеми, призначено відповідальних за роботу платформи осіб.

Вже на початку наступного року платформа розпочне свою роботу на території громади.

Шановні мешканці Веселівської ОТГ!

Тепер вам не потрібно безкінечно стояти у довгих чергах під кабінетами чиновників, писати звернення та листи, на які не відповідають. Тепер ви зможете в будь-який час оперативно зі смартфона, планшета, ноутбука, комп’ютера за допомогою інтерактивної платформи «Відкрите місто» www.opencity.in.ua звернутися до житлово-комунальних служб міста чи громади, прикріпивши фото чи відео з адресою проблеми та відслідковувати її вирішення.

Інтерактивна платформа «Відкрите місто» www.opencity.in.ua є комунікаційним каналом для донесення і відображення інформації про проблемні ситуації до органів влади та відображає процес і результат вирішення проблемних ситуацій і виконує функцію інструменту громадського моніторингу та оцінювання ефективності роботи влади із задоволення поданих громадянами скарг. Запорукою розвитку демократичного суспільства є ефективна комунікація між владою та громадянами для вирішення проблем міста, реалізації суспільно важливих проектів. Сучасні інформаційні технології дають нові можливості для інтерактивної комунікації представників місцевого самоврядування з людьми, швидкого вирішення гострих проблем.

Нагадуємо, що 15 листопада був підписаний Меморандум про співпрацю між Фондом Східна Європа (президент Віктор Лях), містами Вільнянськ, Молочанськ, Веселівською та Воскресенською об’єднаними територіальними громадами і Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» для впровадження в цих містах і громадах інтерактивної платформи «Відкрите місто» www.opencity.in.ua в рамках проекту «Відкриті громади – забезпечення ефективної комунікації в розвитку громад Запорізької області», який Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» реалізує за підтримки Фонду Східна Європа.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь