Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Попит породжує пропозицію.

Дата: 22.08.2017 16:23
Кількість переглядів: 1326

Фото без опису

Заборона несанкціонованої торгівлі, проведення регулярних рейдів щодо боротьби з нею, у складі представників Держпродспоживслужби, органів місцевого самоврядування, поліції не дають поки що бажаного результату. На заміну ліквідованим осередкам стихійної торгівлі виникають нові.

 

  Особи, які проводять стихійну торгівлю, порушують кілька статей Законів України та КУпАП, але  їх це не зупиняє. Отримуючи попередження від перевіряючих, вони апелюють цілою купою  соціальних проблем: торгувати їх змушують важкі життєві обставини, що утворилися завдяки економічній ситуації в країні  і що  треба  якось виживати.

   Де громадянська позиція, адже несанкціонована торгівля - потенційна небезпека для споживача. Продукти  харчування, які  безконтрольно реалізують несумлінні підприємці, приватні особи з рук, не пройшли лабораторний контроль, не мають відповідного маркування, не упаковані належним чином... Їх споживання може спричинити небезпечні кишкові інфекції. З м’ясом, молоком можна купити туберкульоз, лейкоз, бруцельоз  та багато інших небезпечних хвороб.  Якщо станеться біда, позиватися до суду  не буде  підстав -  відповідача не  має. Найефективнішій спосіб боротьби зі стихійною торгівлею  -  не купувати продукти  харчування у  невстановлених місцях. Не буде  попиту  -  не буде і пропозиції.

   Шановні мешканці та гості громади!  Не спокушайтесь на дешеві продукти харчування стихійної торгівлі або на їх домашнє походження! Пам’ятайте, що це реальна загроза вашому здоров’ю та життю!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь