A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Прибирання придворових територій

Дата: 04.05.2016 16:09
Кількість переглядів: 935

                                              Прибирання придворових територій

   З настанням вегетаційного періоду, вигляд вулиць населених пунктів значно погіршує надмірно висока трава, що виросла на  придворових  територіях  приватних будинків та багатоповерхівок. Селищна рада щороку проводить роз’яснювальну  роботу з мешканцями щодо обов’язкового  її  прибирання  та наведення загального порядку згідно правил благоустрою.  На придворових   ділянках повинні бути лише охайні газони, клумби з не високими квітами, які треба регулярно доглядати. Дерева та кущі також повинні мати естетичний вигляд та не загороджувати собою фасад будинку.  Слід нагадати, що на при дворових територіях не повинно бути куп сміття, сухого листя, гілок, а також будівельних матеріалів.

   Селищна рада ще раз наполегливо просить мешканців селища  та сіл селищної територіальної громади з розумінням поставитись до цього питання  покосити траву на  при дворових територіях, прибрати сміття, будівельні матеріали, особливо враховуючи те,  що невдовзі ми святкуватимемо річницю Перемоги  над фашистськими загарбниками.

   До тих, хто не зважатимемо  на наші прохання та вимоги будуть вжиті заходи щодо  притягнення до адміністративної відповідальності, відповідно ст. 150  КУпАП, а саме накладання штрафу в розмірі  від 1 до 3 неоподаткованих мінімумів доходів громадян(від 17грн. до 51грн.)  або від  3 до 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян  (від 51грн. до 119грн.),  згідно ст.152 КУпАП -  накладання штрафу на громадян від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян(від 340грн. до 1360грн.) та на громадян  - суб’єктів підприємницької  діяльності  -  від 50до100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян(від 850грн. до 1700грн.)

  Веселівці, мешканці громади,  поставимось  з розумінням до наших спільних проблем, приведемо вулиці населених пунктів громади у відповідність з вимогами благоустрою!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь