A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості, щодо розробки містобудівної документації «Генеральний план смт. Веселе Веселівського району Запорізької області

Дата: 25.11.2016 16:08
Кількість переглядів: 960

ПОВІДОМЛЕННЯ пФото без описуро початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості, щодо розробки містобудівної документації «Генеральний план смт. Веселе Веселівського району Запорізької області. Оновленння з розширенням меж населеного пункту та План зонування смт. Веселе Веселівського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)

У зв’язку з розробленням містобудівної документації «Генеральний план смт.Веселе Веселівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування смт. Веселе  Веселівського району Запорізької області» (у складі Генерального плану), з метою врахування громадських інтересів під час розроблення Генерального плану  смт. Веселе Веселівського району Запорізької області, з 26.11.2016 по 26.12.2016 року проводиться обговорення та розгляд Генерального плану смт. Веселе Веселівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування смт. Веселе  Веселівського району Запорізької області  – далі Генеральний план та план зонування у складі Генерального плану.

Мета розробки Генерального плану та план зонування у складі Генерального плану смт. Веселе  Веселівського району Запорізької області: визначення принципових напрямків необхідності раціонального використання земель, створення належних умов для життєзабезпечення, обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території населеного пункту смт. Веселе. Це комплексний документ для здійснення стратегічної та оперативної діяльності селищної ради у напрямку соціально-економічного розвитку, організації вулично-дорожнього руху, інженерного обладнання і благоустрою, охорони природи, а також визначення черговості освоєння територій.

Замовник Генерального плану: Веселівська селищна рада.

Розробник Генерального плану: Товариство з обмеженою відповідальністю «Інститут Ефективних Технологій» (м. Запоріжжя).

Підстава для розроблення: рішення Веселівської селищної ради ради від 08.10.2015р. №10 «Про розробку містобудівної документації «Генеральний план смт.Веселе Веселівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування смт. Веселе  Веселівського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)».

Відповідальні за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу розвитку інфраструктури, містобудування, архітектури та комунальної власності при виконкомі Веселівської селищної ради – Плакса Вадим Володимирович.

Основні техніко-економічні показники Генерального плану:

Прийнятий розрахунковий етап – 20 років, (перша черга реалізації – 7 років). Територія         смт. Веселе Веселівського району Запорізької області в проектних межах 22,73 кв.км. Кількість населення станом на січень 2015 року – 10,043 тис.чол. Збільшення території смт. Веселе щодо його потреб в інвестиційній привабливості населеного пункту, та розвитку інноваційних технологій.

Проект складається з текстових та графічних матеріалів відповідно ДБН Б.1.1 -15:2012.

Графічні матеріали:

  • Схема розташування населеного пункту в системі розселення.
  • План існуючого використання території.
  • Схема існуючих планувальних обмежень.
  • Генеральний план (основне креслення ) із схемою проектних планувальних обмежень.
  • Схема проектних проектних планувальних обмежень.
  • Модель перспективного розвитку населеного пункту
  • Інші креслення («Схема вулично-дорожньої мережі сільського та зовнішнього транспорту», «Схема інженерного обладнання території», «Схема інженерної підготовки та захисту території»).

Текстові матеріали: Пояснювальна записка (книга).

З проектом Генерального плану можна ознайомитися до 26.12.2016 р. за адресою: смт. Веселе, вул.Пушкіна, 28  каб. 4, тел. (06136) 2-14-11) ( кабінет відділу земельних відносин Веселівської селищної ради) .

Згідно з Постановою Кабінетів Міністрів України № 555 від 25.05.2011р. « Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів при розробці, під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника до Веселівської селищної ради (загальний відділ) за адресою: вул.Центральна, 162, смт.Веселе Веселівського району Запорізької області до 26.12.2016 р.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції по Генеральному плану смт. Веселе Веселівського району Запорізької області мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території смт. Веселе;

2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна, яких розташовані на території смт. Веселе;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території смт. Веселе та суміжних з нею територіях;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на територію смт. Веселе;

5) народні депутати України, депутати Веселівської районної та селищної рад.

Подані пропозиції розглядаються у місячний термін.

Громадські слухання з обговорення Генерального плану відбудуться 27.12.2016 р. о 13-00 год. в приміщенні селищного будинку культури та дозвілля за адресою:

смт. Веселе вул. Центральна, 150-А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь