A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

З Великим постом розпочався благодійний проект «Любов милосердствує» в допомогу онкохворим дітям

Дата: 28.03.2017 16:05
Кількість переглядів: 911

Фото без описуЗ благословення Високопреосвященнешего Луки Архієпископа Запорізького і Мелітопольського в Запорізькій єпархії разом з Великим постом розпочався благодійний проект «Любов милосердствує» в допомогу онкохворим дітям.

Час обрано не випадково, адже кожен день є школою милосердя, добродіяння, школою молитви і покаяння. Великий піст повинен привести нас до Великої Перемоги Життя над смертю. Під час проходження цим шляхом Свята Церква навчає нас, що всякий відрив від Бога призводить до духовної загибелі людини, а Великий піст дарує нам можливість, при якій, напружуючи свою волю і свій розум, роблячи справи милосердя, ми відроджуємось знову.

Якщо ми готові самі співчувати, то наша любов і милосердя допоможуть стражденним переносити страждання. Нестерпно дивитися, як страждають важкохворі діти. Щоденна боротьба за життя на тлі постійних мук - це процес виживання маленьких пацієнтів лікарень. Але в наших силах допомогти хворим дітям!

Веселівці щороку беруть участь у цьому благодійному проекті. Цього року проект проходить з 22 лютого по 6 квітня, пожертвування Ви можете направити на р / с 26007301152178, Установа Ощадбанку: ТВБВ №10007 / 0265 ФЗОУ АТ «Ощадбанк», МФО: 313957, ЄДРПОУ: 20512570, одержувач: УПРАВЛІННЯ ЗАПОРІ3ЬКОЇ ЕПАРХІЇ УКРАІНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ. Акція «Любов милосердствує».

Маленькі пацієнти мають гостру потребу в донорах крові. У Веселівській ЦРЛ забір крові буде проходити 29 березня з 8.00, повну інформацію можна отримати в храмі імені Казанської ікони Божої Матері і за телефоном 2-17-85, моб. 096-782-62-18.

Прийшовши на станцію переливання крові, повідомте, що ви берете участь в проекті «Любов милосердствує» і здаєте кров для онкохворих дітей області.

Благочинний Веселовського округу

Протоієрей Олександр Мурашко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь