A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Урочиста зустріч присвячена Міжнародному дню людей похилого віку!

Дата: 02.10.2017 16:04
Кількість переглядів: 1086

Фото без опису

 Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, та День ветерана України.

 

Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день. Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою від 26 вересня 1997 року № 1066 «Про щорічне відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку».  Відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року № 1135/2004 1 жовтня Україна відзначає і День ветерана.Фото без опису

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

   29 вересня «Центр соціальних послуг» під егідою Веселівської селищної ради проведена урочиста зустріч та святковий концерт присвячений Міжнародному дню людей похилого віку. На захід були запрошені громадяни які обслуговуються у відділенні соціальної допомоги вдома КУ «Центр соціальних послуг».

    Фото без описуГолова Веселівської селищної територіальної громади Петро Миколайович Кіяшко відкрив урочисту зустріч та  від щирого серця привітав зі святом людей похилого віку та ветеранів.

    Також громадян привітали голова Веселівської районної ради ветеранів Орел Василь Павлович, голова ради ветеранів громади  Масліч Володимир Михайлович, заступник селищного голови з гуманітарних питань Бабаніна Ілона Вадимівна та директор КУ «Центр соціальних послуг»  Жигірь Галина Іванівна.

     Атмосферу свята створювали працівники Веселівського будинку культури та самі запрошені брали активну участь у проведенні свята. Вдячні глядачі супроводжували виступ аплодисментами та своїми добрими посмішками.Фото без опису

     На завершення всім присутнім були роздані смаколики, які з задоволенням згодились випекти робітники пекарні СВК «Фрунзе». Громадянам, які не змогли бути присутніми на святі, соціальні робітники рознесли по домівках солодкі подарунки.

    Від щирого серця  висловлюємо слова вдячності нашим спонсорам,  які завжди приходять нам на допомогу: приватним підприємцям -  Марковій Ользі Анатоліївні, Чупрову Ігорю Леонідовичу, керівнику ТОВ «СВК Фрунзе» Волкову Сергію Гавриловичу та керівнику ТОВ «Веселівський елеватор»

Кучеркову Сергію Григоровичу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь