Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРИВІТАННЯ Колектива КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2» зі святом 1 вересня!

Дата: 01.09.2020 15:20
Кількість переглядів: 390

Фото без описуДорогі педагоги, учні, батьки!

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше прийдуть на незвіданий шлях. Цього року розпочнуть заняття 289 учнів, з яких 35 першокласників. Для них, маленьких громадян, цей день буде особливо пам’ятним, адже переступивши поріг школи, вони зроблять перші кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості. У цей святковий день хочеться побажати нашим першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями, гідними вихованцями нашої школи громади.

Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них. Тому бажаємо вам плідної праці, бо від її результатів залежить ваше майбутнє.

Щиро вдячні учителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до учнів, за віру в їхні здібності. Бажаємо, щоб ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.

Нехай же новий навчальний рік порадує нас усіх значними успіхами та здобутками. Розкриє перед дітьми нові можливості пізнання себе і світу, педагогам принесе задоволення від оцінки їхньої праці, а батькам – упевненість в освіченості й щасливій долі своїх нащадків. 

Вітаємо всіх Вас зі святом!

Колектив КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь