Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ПРИВІТАННЯ Колектива КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2» зі святом 1 вересня!

Дата: 01.09.2020 15:20
Кількість переглядів: 401

Фото без описуДорогі педагоги, учні, батьки!

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше прийдуть на незвіданий шлях. Цього року розпочнуть заняття 289 учнів, з яких 35 першокласників. Для них, маленьких громадян, цей день буде особливо пам’ятним, адже переступивши поріг школи, вони зроблять перші кроки на шляху до вершин духовності і життєвої мудрості. У цей святковий день хочеться побажати нашим першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями, гідними вихованцями нашої школи громади.

Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них. Тому бажаємо вам плідної праці, бо від її результатів залежить ваше майбутнє.

Щиро вдячні учителям за натхненну працю, за чуйне ставлення до учнів, за віру в їхні здібності. Бажаємо, щоб ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за невтомну працю на освітянській ниві.

Нехай же новий навчальний рік порадує нас усіх значними успіхами та здобутками. Розкриє перед дітьми нові можливості пізнання себе і світу, педагогам принесе задоволення від оцінки їхньої праці, а батькам – упевненість в освіченості й щасливій долі своїх нащадків. 

Вітаємо всіх Вас зі святом!

Колектив КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 2»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь