A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Інформація щодо контролю орендних відносин із користувачами земельних ділянок

Дата: 26.08.2020 09:25
Кількість переглядів: 362

Фото без описуЗгідно Земельного кодексу України кожний вид землекористування повинен бути оформлений відповідними документами. Користування земельними ділянками без правовстановлюючих документів розцінюється як самовільне зайняття земельних ділянок.

Стаття 211 Земельного кодексу України прямо вказує на відповідальність за порушення земельного законодавства, а саме: «громадяни та юридичні особи несуть цивільну, адміністративну або кримінальну відповідальність відповідно до законодавства за такі порушення: а) укладення угод з порушенням земельного законодавства; б) самовільне зайняття земельних ділянок» і т.д. В ст. ст. 91, 96 Земельного кодексу України передбачено, що землевласники і землекористувачі повинні своєчасно сплачувати земельний податок і орендну плату.
          Спеціалістами відділу земельних відносин виконавчого комітету Веселівської селищної ради з початку 2020 року постійно проводиться робота з користувачами земельних ділянок, а саме: ведеться контроль за своєчасною сплатою орендної плати за земельні ділянки, виявляються суб’єкти підприємницької діяльності, які користуються земельними ділянками без правовстановлюючих документів, поновлюються угоди на оренду землі, які втратили чинність, уточнюється нормативна грошова оцінка земельних ділянок, надсилаються листи з попередженнями боржникам, надається інформація органам статистики та податкової інспекції по землекористувачам на території Веселівської селищної ради.

 

Відділ земельних відносин Веселівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь