A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Завдяки проєкту DOBRE активізуємо мешканців нашої громади

Дата: 19.08.2020 11:50
Кількість переглядів: 272

Фото без описуНам дуже приємно що міжнародна неурядова організація з великим досвідом покращення місцевого врядування та розвитку громад в багатьох країнах світу DOBRE надала нам можливість для налагодження співпраці з нею.

Програма  має дві основні мети:  підтримка доброї практики місцевого самоврядування в ОТГ; та допомога громадянам та громадянському суспільству в конструктивній взаємодії з органами врядування та формуванні вимог щодо прозорості та послуг. DOBRE також розробляє індекс для оцінки роботи ОТГ за кількома функціями, в котрих можна буде бачити рейтинг громад і відслідковувати прогрес в часовому вимірі.

    Тому нам дуже приємно що мешканці Веселівської громади активно долучилися до анкетування стосовно визначення пріоритетних напрямків для подальшого розвитку громади. Нам дуже приємно що завдяки проєкту DOBRE ми маємо змогу активізувати наших мешканців та отримати ґрунтовну думку та бачення стосовно напрямків на які треба звернути особливу увагу. Наразі скрині для анкетування та онлайн платформа активно поповнюється новими результатами, які будуть з часом опрацьовані та винесені  на обговорення депутатського корпусу. Скрині для відкритого анкетування розміщенні в старостатах, селищній раді та у відділі центру надання адміністративних послуг.

      Ми дуже вдячні всім, хто долучився до анкетування та сподіваємося, що вони активно підтримають нас під час реалізації проєкту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь