Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

В Приморську відбувся відкритий обласний турнір з футболу, присвячений ХХІХ річниці Незалежності України

Дата: 20.08.2020 13:29
Кількість переглядів: 265

Фото без опису14 серпня на стадіоні «Олімпієць» міста Приморськ Запорізьким обласним товариством «Колос» спільно із Приморською райорганізацією ФСТ «Колос» та Приморською ДЮСШ було проведено відкритий обласний турнір з футболу, присвячений ХХІХ річниці Незалежності України, у якому взяли шість юнацьких команд 2006-2007 років народження.

На груповій стадії змагань сильнішими виявились команди ДЮСШ з міста Приморська та «Спартак» з міста Мелітополя. У фінальній грі підопічні Михайла Чалого здолали приморців (тренер Владислав Хіцай) та вибороли перше місце змагань. У матчі за бронзові нагороди зустрілись команди «Руслан» з села Менчикури (тренер Руслан Мірошник) Веселівського району та «УВК №5» з Енергодару (тренер Денис Шопов). Веселівці перемогли з рахунком 3-0 та посіли третю сходинку турніру. У запеклій боротьбі за 5-6 місця команда ДЮСШ міста Оріхова під керівництвом Андрія Гордика з рахунком 3-2 здолала команду Приазовської ДЮСШ (тренер Тимур Шило).

Переможця та призерів головний суддя змагань Кирило Земляков нагородив Кубком, медалями та дипломами.

Наступного дня футболісти «Руслану» провели товариську зустріч з командою м.Приморськ де отримали впевнену перемогу з рахунком 7:0.

Тренер та гравці команди висловлюють подяку Васьковському Руслану та Веселівській селищній раді за допомогу у організації поїздки на змагання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь