A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Огляд готовності освітніх закладів Веселівської ОТГ

Дата: 20.08.2020 16:52
Кількість переглядів: 465

Фото без опису18 та 19 серпня  комісія, на чолі з селищним головою  Петром Кіяшком, провели огляд щодо  готовності навчальних закладів громади  до організованого початку нового навчального року.

Перевіркою було охоплено 3 заклади загальної середньої освіти, 3 дошкільної освіти, 3 навчально-виховні комплекса, 2 позашкільної освіти.

Основна увага в ході огляду приділялась питанню щодо створення оптимальних умов для організації навчально-виховного процесу, а сам : стану систем опалювальння, комунікацій водопостачання та каналізації, електромереж; готовність харчоблоків, проведення заходів з протипожежного захисту; якость поточних ремонтів класних кімнат та кабінетів, спортивних залів, навчальних майстерень, рекреацій.

В освітніх закладах проведено якісні поточні ремонти за сучасними технологіями із використанням теплозберігаючих сертифікованих будівельних та оздоблювальних матеріалів, високоякісних фарб, роботу по підготовці систем життєзабезпечення, організовано планові ревізії  комунікацій водопостачання та каналізації, електромереж; проведено роботи  по підготовці котелень до нового опалювального періоду; приведено до нормативних вимог санітарно-технічне обладнання внутрішніх туалетів, забезпечено  художньо-естетичне оформлення навчальних класів та кабінетів. Матеріально-технічна і навчально-методична бази  відповідають вимогам, придбано сучасні меблі, устаткування для харчоблоків.

На території всіх закладів  проведено низку заходів щодо поновлення та ремонту ігрових майданчиків, укомплектуванню спортивним обладнанням, гойдалками та виробами з різних матеріалів, підтримується озеленення клумб та забезпечується догляд за рослинами навчально-дослідних ділянок.

На особливому контролі адміністрацій закладів освіти громади знаходилось питання щодо створення оптимальних умов навчання та відпочинку для учнів та вихованців щодо дотримання санітарно-гігієнічних і санітарно-епідемічних правил з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2  З цією метою в кожному закладі  облаштовано медичні кабінети, ізолятори та закуплено безконтактні термометри, дезінфікуючі  та  засоби індивідуального захисту.

За результатами огляду відзначено якісну підготовку освітніх закладів громади до нового 2020/2021 навчального року.

 

Відділ освіти,молоді та спорту виконавчого комітету Веселівської селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь