A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Сьогодні, 12 серпня, голова Запорізької ОДА Віталій Боговін відвідав Веселівську ОТГ

Дата: 12.08.2020 17:29
Кількість переглядів: 523

Фото без описуСьогодні, 12 серпня, голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін  та керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко перебували з робочою поїздкою у Веселівській громаді.

У ході візиту Віталій Вікторович зустрівся з головою Веселівської ОТГ Петром Кіяшком та очільниками району, ознайомився з ходом капітального ремонту будівлі КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» Веселівської селищної ради.  Модернізація закладу проводиться за програмою Президента України «Велике будівництво». Ремонт гімназії триває третій рік та вийшов на фінішну пряму. 

Також очільник регіону ознайомився з проєктом реконструкції фасаду із застосуванням енергозберігаючих технологій КДНЗ № 3 «Казка» Веселівської селищної ради. Проєктом передбачено утеплення цокольної частини, зовнішніх стін та укосів, покрівлі; зовнішньої поверхні стрічкового фундаменту та стін підвалу; відновлення конструкцій входу у підвал, вимощення вздовж зовнішніх стін. У планах -  утеплення фасаду та ремонт покрівлі.

Крім цього, у  Веселівському районі Віталій Боговін ознайомився з роботою ЦНАПу. Як розповіла начальниця ЦНАПу Тетяна Овдієнко, заклад працює вже 2,5 роки. Це один з перших ЦНАПів в Україні, який відкрито у рамках програми U-LEAD. ЦНАП надає 116 видів послуг, зокрема, це реєстрація бізнесу, нерухомості, реєстрація місця проживання тощо. Тут обслуговується  близько 22 тис жителів району.

Віталій Боговін ознайомився зі станом ремонту дороги Веселе - Далеке. Як розповів директор ДП Місцеві дороги Запорізької області Геннадій Тимченко,  вже завершується поточний середній ремонт дороги місцевого значення Веселе-Далеке. Вартість об'єкту становить близько 42 млн грн. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь