Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

"Зі шкільного порогу у доросле життя..."

Дата: 24.07.2020 15:08
Кількість переглядів: 324

Фото без описуОсь і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду незвідана даль.  Позаду – батьківський поріг та протоптана стежка у шкільному дворі…

Подвір’я школи майорить різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками. Шкільна родина КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Веселівської селищної ради» зібралася на урочисту лінійку з нагоди вручення свідоцтв про закінчення повної загальної середньої освіти.

Цьогоріч у доросле життя випустилось 33 учня.

З привітальним словом до випускників звернулись: директор закладу освіти Неля АРТІМ, секретар Веселівської селищної ради Раїса СТОГНІЙ.  Побажали  випускникам 2020 року  натхнення,  удачі, перемог, успіхів, злетів, здоровя, добра.

Особливопрозвучали слова-напуття від класних керівників – Надія ЛУЦЕНКО та Петро ЛАТИШ, які всі роки були надією та опорою для наших учнів в стінах рідної першої школи. Також,  сьогодні хвилювалися батьки, які все життя вкладають  серце і душу у виховання своїх дітей. Зі словами подяки педагогічному колективу від імені батьків звернулась Марина ШАВЛЮК. 

Серед учнів є ті, хто протягом років, проведених у стінах навчального закладу, докладали  чималих зусиль у навчанні, старалися засвоїти максимальну кількість знань, були активними учасниками шкільного життя. Це - гордість та надія громади – золоті медалісти.

Цього дня почесну нагороду за свої здобуті знання та наполегливість – отримали Анна ШАВЛЮК , Ірина ГЕРАСИМЕНКО, Анна НАЙДЬОН.

Ці учениці показали високий рівень знань при складанні ЗНО, а саме – з української мови та літератури, історії, біології, англійської мови.

Секретар Веселівської селищної ради Раїса СТОГНІЙ разом з методистом відділу освіти Ларисою ОЧЕРЕТЬКО  від імені селищного голови Петра КІЯШКА вручили грошові сертифікати на 1000 гривень нашим золотим медалістам за високі досягнення в навчанні.

І ось лунає остання пісня, злітають в небо кульки, на очах у всіх блищать сльозинки… Та ми знаємо, що все тільки починається! Тож нехай всі ваші мрії обов’язково будуть втілені в реальність! Залишайтесь Людьми з великої літери! Ви – наша гордість!

З повагою педагогічний колектив

КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №1»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь