Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Поточний ремонт в КДНЗ №1 «Оленка»

Дата: 22.07.2020 14:27
Кількість переглядів: 431

Фото без описуПротягом  червня 2020р. в КДНЗ № 1 «Оленка» розпочався поточний ремонт закладу щодо створення  більш комфортних умов для його  вихованців та працівників.

 

       Колектив, батьки та спонсори докладають багато зусиль аби діти під час перебування в закладі почувались комфортно, безпечно і щасливо.

      Так  в групі «Сонечко» побілено стіни в спальні та санвузлі, в групі «Дзвіночок» замінено 2 унітази, у групі «Капітошка» за спонсорські кошти було капітально відремонтовано санвузол (встановлено 2 унітази з перегородкою, стіни облицьовано кахлем, замінено каналізацію); в груповій кімнаті встановлено 6 світлодіодних світильників, було придбано набір столового дитячого  посуду, закуплено дитячі столи.

      У ході ремонтних робіт проведено заміну  дверей до медичного кабінету закладу,  пофарбовано та побілено стіни коридорів.

      За спонсорські кошти (80 тис. грн.) та кошти місцевого бюджету (16 тис. грн.) ведеться капітальний ремонт в ясельній групі «Гніздечко». На даний час в групі замінено 7 дверей на металопластикові, пошпакльовано стіни, закуплено стінку дитячу для іграшок, комплект меблів «Гусінь» (5 елементів), придбано тюль, частково замінено електропроводка, відремонтовано підлогу, планується встановлення натяжної стелі.

     На харчоблок за спонсорські кошти придбано двокамерний холодильник. В музичну  залу презентовано сучасний  плазмовий телевізор. Завершено роботи з облаштування внутрішнього туалету  для працівників закладу: встановлено сучасну сантехніку, металопластикові двері, стіни облицьовані кахлем.

     Велика увага приділяється  щодо підготовки котельні до осінньо-зимового періоду: перевірено систему опалення, ведуться роботи щодо заміни вентиляційної труби, побілено стелю, стіни.

    Для покращення умов проведення дозвілля дошкільнятами відремонтовано дитячі ігрові споруди, облаштовано прилеглу територію закладу.

      Ремонтні роботи ще тривають, щоб зустріти дітей в чистій відремонтованій оселі під назвою «Оленка».

       Щиро дякуємо селищному голові Кіяшку П.М., депутатському корпусу, спонсорам, батькам за матеріальну допомогу для проведення ремонтних робіт у закладі.

                                                                          Адміністрація КДНЗ№1 «Оленка»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь