Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

У КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2» триває підготовка до нового навчального року

Дата: 21.07.2020 15:22
Кількість переглядів: 262

Фото без описуЛіто – найулюбленіший період для школярів, бо настали канікули! А нам не до відпочинку, адже у щколі потрібно усе відремонтувати, пофарбувати й відновити, аби діти 1 вересня прийшли у світлі, теплі й затишні класи.

 

Наш колектив визначив першочергові завдання щодо підготовки закладу до нового навчального року. Пріоритетним є виконання протипожежних заходів. Для цього залучено12 тис. грн. батьківських та спонсорських внесків, 14 тис. грн. виділено з місцевого бюджету. Закупили вогнегасники, протипожежну кошму, провели технічний огляд наявних вогнегасників. Замінили 6 електрощитів, відремонтували пожежний вихід, полагодили освітлення, електромережу, провели ревізію розеток, вимикачів у класних кімнатах .

Велика увага приділялася підготовці до опалювального сезону та впровадженню заходів з енергозбереження. З цією метою замінено 2 котли (359930 тис грн) та проведено роботи по реконструкції системи опалення у сумі 451789 тис грн.., проводяться заходи по проходженню експертизи для освоєння коштів у сумі 542418 тис. грн по ремонту котельні та складського приміщення.

Провели поточні ремонти водопровідної, каналізаційної систем та електро мереж, навчальних кабінетів, спортивного залу, швейної майстерні, залучивши кошти з місцевого бюджету 16 тис. грн., 20 тис. грн. спонсорських та батьківських внесків.

У рамках реформи «Нова українська школа-2020» в навчальному закладі закуплено нові парти та стільці для 36 першокласників, комп’ютерну техніку, дидактичні матеріали. Зараз проводиться поточний ремонт класної кімнати 1 Б класу. Залучені кошти освітньої субвенції 64.703 тис. грн., місцевого бюджету 7750 тис. грн., спонсорські внески 11 тис. грн.

Заплановано модернізацію обладнання харчоблоку 168 тис грн. (151. 200 грн. освітня субвенція, 16.800  тис. грн. співфінансування з місцевого бюджету). На початку серпня ми чекаємо постачання сучасного обладнання для шкільної їдальні.

Незважаючи на нестачу коштів у селищному бюджеті через карантин, зниження платежів і зборів до місцевого бюджету, кошти на потреби закладу виділяються. Звичайно, їх не вистачає, бо є ще багато ідей, проєктів. Дякуємо голові громади П.М. Кіяшку, депутатам, батькам, колективу та учням, спонсорам, випускникам за турботу, розуміння до потреб закладу. Кожен із нас долучається до створення комфортних умов для дітей.

Директор КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2» Людмила Нестеренко

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь