A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Дотримання норм законодавства при використанні земель сільськогосподарського призначення - одна з головних передумов стабільного наповнення місцевих скарбниць

Дата: 17.07.2020 15:00
Кількість переглядів: 397

Фото без описуМелітопольські податківці в ході операції «Врожай – 2020» вживають комплексні заходи, спрямовані на детінізацію відносин в аграрному секторі економіки. Зокрема, проводяться співбесіди з керівниками підприємств, які здійснюють діяльність у сфері сільського господарства.

 

Так, відбулася робоча зустріч начальника Мелітопольського управління Головного управління ДПС у Запорізькій області Валерія Літинського з керівником агропідприємства – єдинника четвертої групи, яке використовує земельні ділянки (паї) без належного оформлення права користування.

 В ході зустрічі очільник Мелітопольського управління роз’яснив, що дотримання норм законодавства при використанні земель сільськогосподарського призначення, у т.ч. державна реєстрація документів, які засвідчують право власності та /або користування земельними ділянками, – одна з головних передумов стабільного наповнення місцевих бюджетів.

Також під час бесіди були оговорені питання трудових відносин на підприємстві, наявної сільгосптехніки, урожайності тощо та розглянуті проблемні питання сільгоспвиробників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь