A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Ремонтні роботи тривають…

Дата: 17.07.2020 15:03
Кількість переглядів: 478

Фото без описуВ КЗ «Веселівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» продовжуються ремонтні роботи аби з початком нового навчального року здобувачі освіти могли навчатися й працювати в кращих умовах.

 

 Багато вже зроблено по благоустрою, а саме: в фойє замінено двері   адміністративних кабінетів, їдальні, бухгалтерії, класних кімнат  9-А, 6-А, 7-Б, 10, 11 класів, розпочато демонтаж та заміна дверей  в класах початкової ланки. Здійснено поточний ремонт кабінетів адміністрації закладу, міні-медіатеки в корпусі № 2. Планується  укріплення підлоги та заміна лінолеуму в фойє корпусу №1.

       Адміністрація закладу, трудовий  колектив, батьки та учні висловлюють слова подяки  депутатському корпусу, селищному голові Петру КІЯШКУ за надану фінансову підтримку. За виділені 200 000 грн. з місцевого бюджету було придбано будівельні та господарські матеріали, лінолеум у фойє, дверні блоки, двері металеві в майстерню, а також закуплено комп’ютерне  (4 мультимедійні проектори, 2 ноутбуки, інтерактивна дошка) та навчальне обладнання (географічні карти, інформаційні стенди) для оновлення кабінетів математики, української мови, української літератури, хімії,  біології та історії.

Не залишаються осторонь і наші батьки. За програмою «Сучасний освітній заклад - крок до успішної громади» 50/50 встановлено магнітно-маркерні комбіновані  дошки в 6-х класах,  замінено лінолеум в майбутньому 10-му класі  (кабінет математики),  придбані кріплення для проекторів  в  2-Б,

 4-Б класи.

     За кошти батьків та спонсорів облаштовано  2 санвузли  на ІІ поверсі, замінено  двері в 8-х класних кімнатах, здійснюються ремонти (штукатурні роботи, фарбування) в майбутніх 1-х, 5-х ,9-А,10 класах, замінено учнівські стільці в 6-Б, 7-Б класах.

      На кінець липня заплановано заміну застарілого обладнання харчоблоку на сучасне. На даний час завершуються тендерні закупівлі на суму 171 000 грн. (153 900 грн. освітня субвенція, 17 100 грн. співфінансування  з місцевого бюджету)

      За кошти освітньої субвенції Нової української школи для 1-х класів закуплено дидактичні засоби навчання на суму 29 900 грн., одномісні парти та стільці на суму 48 400 грн., комп’ютерне обладнання на суму 32 561 грн., придбано комбіновану дошку, багатофункціональний пристрій, корекційні засоби навчання на  суму  12 255грн.

   Продовжуються тендерні процедури щодо закупівлі мультимедійного короткофокусного проектора на суму 14 238 грн., інтерактивної дошки на суму 21963 грн.

        Тож заклад готується до гостинної зустрічі здобувачів освіти.                                             

 

Адміністрація КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ст. №1»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь