Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«РАДІЄМО ЛІТЕЧКУ У СВІТЛЯЧКУ»

Дата: 09.07.2020 15:35
Кількість переглядів: 287

Фото без описуЛіто - найдивовижніша пора року, найулюбленіша пора дітлахів. Кожен день в закладі проходить ранок радісних зустрічей, їх зустрічають веселі і добрі іграшки. Діти  із задоволенням промовляють ранкові привітання:

«Доброго ранку, доброго дня,

Хай плещуть долоньки,

Тупають ніжки,

І сяють усмішки».

Протягом дня проходить широкий спектр заходів: фестиваль рухливих ігор, вправи, цікаві завдання на основі знайомих казок.

Діти полюбляють обігрувати вивченні потішки, забавлянки, пісеньки.                      Вихователі прагнуть бачити своїх діточок щасливими, працюють творчо для того, щоб не згасав вогник допитливості і задоволення в їхніх очах. Наші педагоги розвивають у дітей вміння бачити «дива» у оточуючому: спостерігають за комахами, птахами, помічають красу у кожній квітці, камінці.

         Весело, радісно пройшло свято казок, на якому діти не тільки слухали улюблені казки, а й інсценували. Кумедні персонажі, ігри, танцювальні імпровізації не залишили дітей байдужими, спонукали їх до активної взаємодії.

         Своєрідною родзинкою для дітлахів була зустріч і проведення свята Івана Купала. Девізом свята були такі слова: «Хай щиру радість Івана Купала дарує, добро і надія в серцях хай панує!». Дівчата плели вінки і пускали їх на воду, загадувавши бажання. Хлопчики завзято стрибали через вогнище.

         Дорослі створили атмосферу свята, де панували гумор і радість руху, піднесений настрій. Не забули і про свято Води, діти із задоволенням малювали водою на асфальті, приймали водні процедури.

Маленька дитина – це велика таємниця, яку важко розкрити. Отже, наші педагоги намагаються не пропустити найсприятливіший період у вихованні.

 

Колектив КДНЗ «Світлячок»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь