Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

26 червня — Міжнародний день боротьби із зловживанням наркотиками та їх незаконним розповсюдженням.

Дата: 01.07.2020 15:40
Кількість переглядів: 276

Фото без описуЦя дата була встановлена Генеральною асамблеєю ООН як вираз рішучості посилити дії і співпрацю у створенні суспільства, вільного від наркотиків.

Серед багатьох проблем сучасності чи не найгострішою є проблема наркоманії, яка охоплює дітей, починаючи з підліткового віку. Негативні явища, що породжуються вживанням наркотиків, несуть у собі велику небезпеку для людства. Вживання наркотиків, насамперед негативно впливає на здоров'я людей, сприяє розвитку соматичних і психічних захворювань і є однією з причин збільшення смертності та інвалідизації населення.

Фахівцями із соціальної роботи відділу соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді комунальної установи «Центр соціальних послуг» було здійснено відвідування сімей та проведено роз’яснювальну роботу на тему: «Профілактика шкідливих звичок». До членів родин було донесено інформацію про шкідливі наслідки таких явищ, як наркоманія, паління, зловживання алкоголем та розповсюджено буклети на дану тему. Окремо членів родини було проінформовано про їхні права у питанні виховання та розвитку дітей та попереджено про відповідальність у разі їх неналежного виконання батьківських обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь