Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

СЬОГОДНІ СТАРТУЄ ЗНО-2020

Дата: 25.06.2020 13:58
Кількість переглядів: 271

fotoСьогодні, 25 червня, стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Розпочинається вона тестуванням з математики, для участі на яке зареєстровано 186 072 особи.

Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, для входу в пункт тестування учасник / учасниця має обов’язково подати три документи:

  • оригінал Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

  • паспорт або інший документ, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;

  • запрошення-перепустку для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Працівники пунктів тестування не будуть вивчати наявність / відсутність заяви про рішення учасника стосовно ДПА у формі ЗНО, тому здобувачі повної загальної середньої освіти можуть не хвилюватися, якщо оперативно не повідомлять заклад освіти про свій вибір.

Для участі в ЗНО учасник / учасниця має своєчасно прибути до пункту тестування, взяти з собою зазначені вище документи, дотримуючись рекомендацій, пройти процедуру допуску до пункту тестування.

Учасника / учасницю ЗНО не допустять до пункту ЗНО у разі:

  • непред’явлення сертифіката; документа, що посвідчує особу; нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документа (для осіб, які пред’являють документ, оформлений іноземною мовою);

  • ­запізнення.

Аби уникнути скупчення біля входу до пункту тестування, допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. У запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, протягом якого учасникові ЗНО рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

Якщо учасник прибудете до пункту тестування після 10:50, його не буде допущено до участі в ЗНО.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо.

Речі, що не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання учасники ЗНО залишають у спеціально відведеному місці, на яке вкаже інструктор в аудиторії тестування.

Український і регіональні центри оцінювання просять учасників ЗНО  бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не забувати, що безпека – спільна справа.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь