Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Нарада про правила безпеки життєдіяльності

Дата: 24.06.2020 14:24
Кількість переглядів: 302

Фото без опису24 червня в комунальній установі «Центр соціальних послуг» у відділенні соціальної допомоги вдома відбулась чергова нарада із соціальними робітниками на тему:«Навчання населення правилам безпеки життєдіяльності».

 Завідуючий відділенням Бондаренко Катерина надала інформацію щодо недопущення виникнення пожеж на відкритих територіях, попередження травмування, загибелі людей, навчання населення правилам безпеки життєдіяльності під час відпочинку на водних об'єктах, донесення до свідомості кожного громадянина правил безпеки життєдіяльності порядку дій у разі виникнення пожежі, за яким номером потрібно телефонувати, та яку першочергову інформацію потрібно надавати, співробітникам ДСНС. Завідувач відділення довела до присутніх останню статистику пожеж в районі та загибелі на них людей.

Подібні профілактичні заходи сприяють підвищенню рівня обізнаності працівників установи, та в разі надзвичайної ситуації у підопічних допоможуть швидко та впевнено діяти.

На завершення заходу завідувач роздала соціальним робітникам пам’ятні листівки. Почуту інформацію та роздані листівки соціальні робітники донесуть до підопічних відділення соціальної допомоги вдома.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь