A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Договір на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів є обов’язковим!

Дата: 23.06.2020 11:46
Кількість переглядів: 476

Щороку Веселівська селищна рада намагається ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища силами комунального підприємства «Арус», підсобних робітників, яких направлено на громадські роботи центром зайнятості, осіб, котрі відбувають адміністративне стягнення чи покарання у вигляді громадських робіт.

Найбільш турбують в’їзди  до  Веселого, адже це перше враження про наше селище. Мешканці, а також  підприємства, установи, організації,  які  свідомо не уклали  договір на вивіз  та утилізацію твердих побутових відходів,  вивозять (виносять) непотрібне самотужки і вважають окраїни селища найбільш зручнішими для цього, на їх погляд, місцями. Окрім сміття вивозять і померлих домашніх тварин. Людей не турбують ні вигляд селища, ні можливість виникнення і розповсюдження небезпечних інфекцій. Несанкціоновані смітники утворюються і в інших місцях: в зруйнованих будинках, чи ділянках, де колись були будинки, на пустирях, в руїнах колишніх заводів, між вулицями, в кінці приватних городів, що також недопустимо.

Відповідно до Законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про відходи», «Про житлово – комунальні послуги», відповідно до Правил благоустрою на території населених пунктів, що входять до юрисдикції Веселівської селищної ради, спеціалісти селищної ради складають адміністративні протоколи на тих, хто не уклав договір на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів, що  передбачає  штраф за порушення законодавства в сфері захисту навколишнього середовища від забруднення.

На початку червня складено 10 адмін.протоколів на мешканців Веселого та 1 на юридичну установу, що не уклали договір на вивіз та утилізацію твердих побутових відходів. Їх розглянуто на засіданні адміністративної комісії та винесено постанови про сплату штрафу. Підготовлено 8 адмін. протоколів з цього ж приводу для розгляду на наступному засідання адмінкомісії.

Шановні співгромадяни, селищна рада закликає Вас до цивілізованого вивезення та утилізації сміття! Зробимо наше селище та довкілля чистим, охайним, привабливим!

 

 

 

                                  Відділ житлово-комунального господарства та благоустрою

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь