Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

«СПОРТ ДЛЯ ВСІХ У КОЖНОМУ ДВОРІ»

Дата: 22.06.2020 15:36
Кількість переглядів: 274

Фото без описуЗ 17 по 20 червня  у смт Кирилівка на базі спорткомплексу ДЮСШ «Азовець»  відбувся обласний турнір з футболу серед юнаків 2007-2008 р.н. під гаслом «Спорт для всіх у кожному дворі».

За нагороди змагалися вісім команд: ДЮСШ (м.Пологи), ДЮСШ «Колос» (м.Вільнянськ), «Енергія» (м.Енергодар), «Салют» (смт Чернігівка), ДЮСШ (смт Приазовське), Якимівська ОТГ, «Плодородне» (Михайлівський район), «Руслан» (с.Менчикури). Учасники були розподілені на дві групи де зіграли за коловою системою.

 У своїй групі «Руслан» отримав перемогу над ДЮСШ (смт Приазовське) з рахунком 3:0, «Руслан» - «Плодородне» 5:1 та перегравши Якимівську ОТГ з рахунком  6:0 забезпечили вихід до фіналу турніру.

У матчі за золоті нагороди  юнаки «Руслану» отримали впевнену перемогу над командою «Салют» (смт Чернігівка) з рахунком 4:2 та стали переможцями обласних змагань. Склад команди: Герасименко Микита, Мельничук Олександр, Лісовик Максим, Базів Данило,  Левицький Євген, Прусенко Артем,  Бєліков Микита, Накалюжний Артем, тренер команди Мірошник Руслан. Кращим гравцем команди «Руслан» визнано Левицького Євгена.

Гравці та тренер команди «Руслан» висловлюють подяку Васьковському Руслану Анатолійовичу за фінансову підтримку та небайдужість до розвитку футболу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь