Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ФУТБОЛ

Дата: 22.06.2020 15:33
Кількість переглядів: 255

Фото без опису18-20 червня в м.Приморськ відбулися Всеукраїнські фінальні змагання ГО «ВФСТ «Колос»  з футболу серед ветеранів 50 років і старші. 

У турнірі прийняло участь 12 команд: «Ветеран» (Полтавська область), «АгроКом 1990» (Запорізька область), «Надія» (Херсонська область), ФК «Лохвиця» (Полтавська область), ФК «Яворів» (Львівська область), «Петрівка» (Запорізька область), «Баварія «ВП ЗАЕС» (Запорізька область), «Ветеран» (м.Вінниця), «Локомотив» (Полтавська область), «Веселе» (Веселівська ОТГ), «Олімпієць» (Запорізька область), «Колос» (Харківська область).

Ветерани Веселівської ОТГ у своїй групі в першій грі зустрілися з господарями майданчику командою «Олімпієць». Результат гри – бойова нічия 2:2. У другому матчі переграли  команду «Колос» з рахунком 4:1 та вийшли до півфіналу змагань.

У півфінальному матчі наша команда не змогла отримати перемогу у досвідченої команди з Енергодару «Баварія» ВП ЗАЕС». Матч за третє місце  завершився на користь ФК «Лохвиця» (Полтавська область) з рахунком 2:0. Таким чином команда ветеранів Веселівської ОТГ посіла четверте місце. Нагороду кращий гравець турніру отримав капітан команди «Веселе» Максимчук Віталій Антонович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь