Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

КУ «Центр соціальних послуг» традиційно вітає своїх підопічних.

Дата: 15.06.2020 15:56
Кількість переглядів: 273

Фото без описуЗ важливою датою, з ювілеєм – 70 років, з віком мудрості і гордості 13 червня 2020 року привітали працівники комунальної установи «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради Савенкову Валентину Іванівну, яка знаходиться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.

Керівництво установи вручили ювілярці  квіти і подарунки, побажали щастя, світла в душі і вогника надії в серці, світу за віконцем і затишку в оселі, міцного здоров’я, розуміння близьких, більше радості і задоволень. Валентина Іванівна – цікавий співрозмовник,  згадувала ту складну життєву дорогу, по якій   пройшла гідно, працюючи на благо майбутнього покоління, навіть коли у зв’язку із  хворобою віднялися ноги не втратила оптимізму, запалу має багату силу волі, щоб жити далі долаючи життєві труднощі. А також дякувала  за турботу та увагу, бажала всім здоров'я та щастя, говорила слова подяки на адресу соціального робітника Яценко Л.М., яка завжди приходить на допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь