Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Комплексна допомога підопічному відділення соціальної допомоги вдома.

Дата: 10.06.2020 16:52
Кількість переглядів: 279

Фото без описуСоціальна сфера – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян.

Саме працівники соціальної сфери першими стикаються не лише з радістю  вирішення проблем літніх людей, людей з інвалідністю, а й з болем, нуждою часто з горем. Для багатьох людей похилого віку, які на схилі літ залишилися самотніми, соціальний робітник – найкращий друг, надійний помічник, а часто може і єдина розрада в теперішньому складному житті. Але іноді соціальному робітнику важко впоратися на великому подвір'ї підопічного і тоді приходить на допомогу бригада соціальних робітників.

  10 червня завідуючий відділення соціальної допомоги вдома організувала  одинокому підопічному з вадами зору комплексну допомогу. На подвір'ї особи похилого віку були здійсненні заходи, що складають зміст соціальної послуги догляду вдома, а саме: допомога в обробці присадибної ділянки, генеральне прибирання житла, винесення сміття та дрібні послуги.

  Дідусь висловив свою вдячність соціальним працівникам КУ «Центр соціальних послуг» за їх пошану до людей похилого віку та побажав всім здоров'я і нових звершень у роботі.

  У відділенні соціальної допомоги вдома і надалі планують проводити комплексну допомогу для підопічних, які цього потребують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь