Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА «ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» ВІТАЄ ВСІХ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ДРУЗІВ!

Дата: 09.06.2020 14:52
Кількість переглядів: 266

Фото без описуУ вівторок, 9 червня, в ряді країн світу святкують Міжнародний день друзів - свято, що відзначається щорічно і покликане нагадати друзям про їх важливість.

Великі мислителі минулого стверджували, що життя без дружби - ніщо, а виключити її з життя - все одно що позбавити світ сонячного світла, що дружба цінується нарівні з мудрістю і перевершує талант. У кожного з нас є будь-які спогади, пов’язані з цим почуттям. Дружбу в усі часи шанували найбільшим моральним мірилом і цінністю.

В КУ «Центр соціальних послуг» психологом та фахівцями із соціальної роботи проводяться тренінгові заняття, бесіди, виховні години та інші заходи, що спрямовані на формування комунікативної компетентності підростаючого покоління, стимулювання дітей до взаємодопомоги, поважання один одного, зміцнення взаємовідносин між ними. Важливим елементом будь-якого заняття є обєднання учасників у групи з метою згуртування та зміцнення командного духу.

В цей день, 9 червня, фахівці із соціальної роботи здійснили виходи до багатодітних сімей з метою проведення профілактичної роботи з дітьми на тему: «Хочеш мати друга – навчись бути другом». У період карантину та канікул ця тема стає ще більш актуальною. Дружні родинні стосунки є запорукою щасливого дитинства, взаємодопомоги,  підтримки, подолання життєвих випробувань.

Комунальна установа «Центр соціальних послуг» вітає всіх з Міжнародним днем друзів!  Нехай у Вашому житті будуть люди, які завжди готові прийти на допомогу, які разом з Вами розділять і радість, і смуток. Бажаємо міцної дружби, яскравих посмішок і щасливих днів в оточенні дорогих людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь