A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

ОБЛАШТУВАННЯ СУЧАСНИМ ОБЛАДНАННЯМ ЇДАЛЕНЬ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ВЕСЕЛІВСЬКОЇ ОТГ

Дата: 05.06.2020 11:47
Кількість переглядів: 420

Фото без описуДля повноцінного здорового харчування дітей необхідно якісне і сертифіковане обладнання для шкільної їдальні, адже обробка, приготування, зберігання продуктів вимагає дотримання спеціальних умов і санітарно-гігієнічних норм.

Кожному відомо, що за день в шкільну їдальню відвідують набагато більше учасників освітнього процесу, ніж в будь-якому закладі громадського харчування.Фото без опису

Тому, одним із пріоритетних завдань Веселівської селищної територіальної громади постало питання щодо оновлення кухонного обладнання для шкільних їдалень закладів освіти. Сучасне устаткування харчоблоків потребує великих фінансових витрат, яких на жаль в громаді не вистачає в повному обсязі.

          Неодноразові звернення голови Веселівської селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту, керівників закладів загальної середньої освіти до Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації не залишились поза увагою, і як результат у травні 2020 року нарешті освітні заклади отримали фінансову підтримку від держави.

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 27.11.2019 № 1106-р «Деякі питання використання у 2019 році освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» погоджено пропозиції Запорізької  облдержадміністрації щодо використання залишку коштів освітньої субвенції за напрямком «Ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти» на умовах співфінансування 90 % (661,581 тис.грн.) – кошти освітньої  субвенції та 10 %  (73,509 тис.грн.) – місцевого бюджету.

 

З 01.09.2020 року будуть модернізовані харчоблоки в КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія» на суму 396,090 тис.грн., КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» на суму 171,00 тис.грн., КЗ «Веселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2» на суму 168,00 тис.грн.

Керівництво Веселівської ОТГ та педагогічні колективи шкіл висловлюють подяку адміністрації Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації за розуміння гострих проблем освітньої галузі громади та реальну допомогу у їх вирішенні.

Відділ освіти, молоді та спорту Веселівської селищної ради

           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь