A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Привітання КУ «Центр соціальних послуг» з Днем захисту дітей.

Дата: 01.06.2020 09:57
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Найбільш світлі, чисті і добрі спогади кожного з нас пов’язані з дитинством – часом, коли світ навколо здається величезним, небо – безхмарним, коли щиро віриш у диво і радієш кожному новому дню.

День захисту дітей, який припадає на перший день літа – один з найстаріших міжнародних свят, його відзначають у всьому світі з 1950 року. Це свято – перш за все, нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного та психологічного насильства; від експлуатації дитячої праці як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.

Особливої ??уваги потребують діти, які часто «випадають з поля зору» суспільства в цілому: що знаходяться в кризовій ситуації, що опинилися без батьківського піклування і т.д. Одна з найбільш гострих проблем - стан дітей з інвалідністю та їх сімей. Відділ соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді допомагає сформувати активну життєву позицію молодих сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. Основним напрямком діяльності установи є захист прав дітей.

Напередодні Дня захисту дітей фахівці із соціальної роботи здійснили візити до багатодітних сімей та подарували іграшки дітям. У свою чергу, вдячні клієнти висловлювали подяку та дарували щасливі усмішки.

Діти із сімей, які знаходяться на обслуговуванні КУ «Центр соціальних послуг» взяли участь в онлайн-концерті, приуроченому до Дня захисту дітей. Необхідно було виконати музичний твір та продемонструвати свій талант на відео. Можна було ще раз переконатися, що «неталановитих дітей не буває».

У цей сонячний день КУ «Центр соціальних послуг» бажає всім дітям удачі та успіхів у всіх починаннях, веселих канікул, нових друзів, щастя, радості і здоров’я! Нехай вас завжди оточують увага і турбота, любов і душевне тепло дорослих.

Дорослим же хочеться побажати гордості за дітей і онуків, міцного здоров’я, любові і благополуччя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь