Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Гімназична родино, вітаємо тебе зі святом останнього дзвоника

Дата: 28.05.2020 11:44
Кількість переглядів: 274

Фото без описуПочну поему про останній дзвоник…

Що в ньому? Знань важкі і пишні грона.

Що в ньому? Ми і наші поривання.

Що в ньому? Сум і музика прощання…

Буйногривий травень виспівує дзвінку мелодію останнього дзвоника.          Закінчився непростий навчальний рік. Він приніс багато нових викликів у наше сьогодення. Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку... Щемливо, трепетно, по-особливому пролунав останній дзвоник у КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія», який сповістив про завершення навчання, про початок нового розділу Книги гімназичного життя.

          Дорога  гімназична родино! Хай цей хвилюючий дзвоник, хоч і онлайн, пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою у світле Завтра!

Сьогодні 28 випускників переступають поріг рідної альма-матер! Хай завжди, скрізь та всюди, дорогі діти, зігріває й освітлює Вашу життєву дорогу полум’я набутих знань, отриманих у рідній гімназії. Пам’ятайте: ваші наставники, батьки, рідне селище покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вчителям та рідним. Бажаємо успішного складання ЗНО, вдалого вступу до вишів, гордо долайте будь-які випробування на життєвому шляху, не спиняйтесь ні перед чим, рішучо йдіть до своєї мети.

Дорогі гімназисти, сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Бажаємо Вам  добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Шановні колеги, вдячні Вам за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Хай же літнє сонечко допоможе  всім нам набратися сил та енергії, успішно підготуватися до наступного навчального року. До нових звершень і перемог!

                     Адміністрація КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь