Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Низький уклін Вам, учителі, мудрі керманичі Країни Знань!

Дата: 27.05.2020 11:07
Кількість переглядів: 281

Фото без описуУчитель! Як багато думок та емоцій викликає це слово! Від першого уроку, перших цікавинок та вражень до гордості всеохоплюючої від того, що тебе навчала та чи інша людина.

Людина… Учитель з великої букви, яка вкладала в тебе знання, мудрість, вміння пізнавати світ! Саме педагоги та школа є тією скарбницею, яка відчиняє двері у світ знань, нерозгаданих таємниць та справжніх друзів.

Сьогодні, нарешті, настав той день, про який ми мріяли довгий час. Цей день звучить у наших серцях урочистою, радісною, яскравою мелодією. І в неї органічно вливаються ноти смутку і жалю.

Наші діти, вчорашні першокласники, сьогоднішні випускники вилітають, мов пташенята із гніздечка, та вирушають у свій обраний вільний політ, омріяний та сповнений сподівань. Позаду залишилося яскраве, насичене подіями, гімназичне життя, де прощали провини й помилки, де розуміли, намагалися допомогти, навчити, підтримати. Ми дуже вдячні першим учителям, Ковальовій Оксані Миколаївні та Нежурко Ларисі Миколаївні, які взяли наших, ще зовсім маленьких діточок, у свої турботливі руки й ввели  до казкової Країни Знань! Дякуємо за те, що навчили дітей писати, читати, рахувати,шанувати всіх тих, хто прикладав свій труд, зусилля та любов задля комфортного, цікавого та безтурботного життя в гімназичному дружньому колі. Дякуємо за терпіння та любов, які вкладено Вами в наших дітей! За ту основну, фундаментальну базу знань, яку Ви вклали в своїх учнів та передали зі своїх рук до рук класних керівників Гаценко Наталії Володимирівни та Дмитровської Тетяни Анатоліївни.

Класні керівники наших дітей, класні мами, скільки Ви вклали своєї душі, терпіння та любові у свою нелегку працю! Навчили дітей дружбі, доброзичливості та відповідальності. Щиро раділи з нами за наших дітей, а Ваших учнів, коли вони досягали успіхів, перемагали в конкурсах та отримували високі оцінки! Журилися та переживали, коли щось не виходило… Ви стали для них турботливими наставниками, які ніколи не залишали в скрутну хвилину та завжди відстоювали інтереси дітей! Допомогли призвичаїтися до більш насиченого ритму життя. Ми, батьки, вдячні кожному ВЧИТЕЛЮ за величність душі, відкрите серце та щирість!

          Хочемо окремо подякувати технічному персоналу закладу за чисті приміщення, смачні обіди, казкові галявини, у тіні яких так приємно проводити вільний час! Ваша праця важка та помітна нами! Дякуємо!

Хоч на цей час двері гімназії зачинені для відвідувань, заступники директора гімназії, а саме: Волошин Сергій Васильович, Поляков Володимир Сергійович, Філь Галина Богданівна, Волошина Оксана Іванівна невтомно продовжують свою працю! Дбають про дистанційне навчання, успішність, зайнятість і зацікавленість дітей в отриманні високих результатів у навчанні. А керує всім процесом, звичайно, наш шановний директор Кривко Ігор Олексійович! Від його пильного ока нічого не приховається! Він завжди поруч та «тримає руку на пульсі». Його мудрі поради допомагають долати труднощі та перепони. Учні завжди радіють щирій усмішці і батьківським порадам Ігоря Олексійовича.

Відтепер у наших душах залишиться мелодія сьогоднішнього дня, урочиста, яскрава, з нотками смутку і жалю. Давайте напишемо її разом. Кожен з нас додасть до неї свою ноту Подяки, Любові, Вірності, Надії. Цю мелодію ми присвячуємо Вам...

 

Батьки та учні 11 класу

 КЗ «Веселівська районна різнопрофільна гімназія»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь