A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веселівська селищна територіальна громада
Запорізька область, Мелітопольський район

Акція «Ніхто не забутий! Ніщо не забуте!»

Дата: 07.05.2020 16:04
Кількість переглядів: 363

Напередодні Дня пам'яті та примирення 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у період карантину із забезпеченням всіх засобів безпеки комунальна установа «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради четвертий рік поспіль проводить акцію «Ніхто не забутий, ніщо не забуте». 

Залучившись підтримкою голови селищної ради Петра Кіяшко та успішних людей нашої громади, акція спрямована на вшанування та повагу тих, хто має пряме відношення до свята Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Саме учасники тієї безжалісної війни забезпечили наше сьогодення. Не зважаючи на тяжкі умови того часу, не жаліли ані своїх сил, ані свого життя задля збереження світлого миру для нащадків. Тому, святий обов’язок кожного з нас – берегти світлу пам'ять про тих, кого вже немає поряд із нами. А живих - огорнути своєю повагою, своїм піклуванням, своїм теплом.

 З кожним роком залишається все менше і менше тих людей, які пережили жахіття, втрати та біль тієї війни. Сьогодні, у відділеннях КУ «Центр соціальних послуг» обслуговується 80 громадян поважного віку, які мають статус «Учасник війни» та «Дитина війни».

В рамках акції до оселі кожного з них завітали працівники комунальної установи, аби вручити квіти, вітальну листівку і солодкі подарунки та щиро привітати теплим словом, подякувати за мужність і витримку в воєнні роки, за самовіддану працю під час відродження країни, за подаровані життя для наступних поколінь та збереження миру. Всім бажали міцного здоров’я, бадьорості духу, активного довголіття, тепла людських стосунків, родинного затишку і мирного неба.

      Від щирого серця хочемо  висловити слова вдячності нашим спонсорам, які завжди приходять нам на допомогу: приватним підприємцям Марковій О.А., Латковському А.М., Богомолову А.В., Гапоновій Л.М., Абдулаєвій Л.В., Мурадову С.І. керівникам фермерських господарств Мігулі Ю.Ю., Василенко В.І., Галіздрі А.В., Азхманову П.П. Дякуємо вам за небайдужість, порозуміння, допомогу та співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь